Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/webizdat/public_html/fitnesslinebg.com/maincore.php on line 35 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/webizdat/public_html/fitnesslinebg.com/maincore.php on line 35 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/webizdat/public_html/fitnesslinebg.com/maincore.php on line 36 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/webizdat/public_html/fitnesslinebg.com/maincore.php on line 36 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/webizdat/public_html/fitnesslinebg.com/maincore.php on line 37 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/webizdat/public_html/fitnesslinebg.com/maincore.php on line 37 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/webizdat/public_html/fitnesslinebg.com/maincore.php on line 38 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/webizdat/public_html/fitnesslinebg.com/maincore.php on line 38 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/webizdat/public_html/fitnesslinebg.com/maincore.php on line 39 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/webizdat/public_html/fitnesslinebg.com/maincore.php:35) in /home/webizdat/public_html/fitnesslinebg.com/maincore.php on line 187 FITNESSLINE - Статии: Дека-Дураболин, Ретаболил, Норма Дека, Дурабол, Нандролон, Nandrolone Decanoate (DECA) 2ml
August 29 2015 19:52:21
Меню
Skype
Skype Me™!
Изпрати e-mail

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове!!!

Последни статии
 • КОМБУЧА – ЧУДОТВОРНАТА ЧАЕНА ГЪБ...

  Saturday 28. December 2013

  <img src=\'http://cdn.instructables.com/F5L/KF5P/FBVHE577/F5LKF5PFBVHE577.SQUARE2.jpg\' style=\'margin:5px\' align=\'center\' /> Гъбата Комбуча от векове се използва като естествен лек в Азия и Русия. Популярността й като „лек за всичко\" постоянно нараства. Според проучвания, направени в Русия, съставките на гъбата имат изразени антибиотични и пречистващи свойства......

 • Витамини и с какво те ни помагат

  Wednesday 16. October 2013

  <img src=\'http://a57.foxnews.com/static/managed/img/Health/128/128/vitamins_supplements_640.jpg\' style=\'margin:5px\' align=\'left\' /> Кои са веществата, които ни помагат да останем млади и жизнени и в кои храни да ги търсим?

 • Зелено Кафе - Green Coffee

  Friday 14. June 2013

  <img src=\'http://myhealthdiva.com/wp-content/uploads/et_temp/Green-Coffee-Bean-Extract-1089083_128x128.jpg\' style=\'margin:5px\' align=\'center\' /> ИЗСЛЕДВАНИЯТА ДОКАЗВАТ, ЧЕ ХЛОРОГЕННАТА КИСЕЛИНА, СЪДЪРЖАЩА СЕ В ЗЪРНАТА ЗЕЛЕНО КАФЕ, ИЗГАРЯ МАЗНИНИТЕ. ДОРИ 8 КГ МЕСЕЧНО! Екстракт от зърната на зелено кафе е поредното силно оръжие извадено на бойното поле за битка с килограмите.

 • Искате ли да имате "плочки" за л...

  Thursday 25. April 2013

  <img src=\'http://www.bodybuilding.com/fun/images/2006/bg49_128.jpg\' style=\'margin:5px\' align=\'left\' /> Всеки би искал да има \"плочки\" за лятото, но трябва да знаете, че това се постига изключително трудно. Някои хора имат добре оформена коремна преса генетично. При тях желаните резултати идват с малко усил.......

 • Релеф без загуба на мускулна маса

  Thursday 20. December 2012

  Енциклопедия на модерния културизъм От Арнолд Шварценегер КЕТОННО-ВЪГЛЕХИДРАТЕН БАЛАНС. Въпреки че кетозиса сам по себе си не е желателен...

Подкрепи ни
СПОДЕЛИ

Check Google Page Rank

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове!!!

Гласувай за тази страница в Българския ТОП

PCbet.info TOP класация

Гласувай за нас в Sait1

Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/webizdat/public_html/fitnesslinebg.com/articles.php on line 38
Дека-Дураболин, Ретаболил, Норма Дека, Дурабол, Нандролон, Nandrolone Decanoate (DECA) 2ml2мл / 100 мг в мл

Дека-Дураболин, Ретаболил, Норма Дека, Дурабол, Нандролон и др. е произведен за първи път през 1959 година от Органон. Активната му съставка е нандролон деканоат. Първоначалното му предлагане е в ампули от 1 мл със съдържание на 50 мг от генеричната съставка. Днес най-широко предлагане има 2 мл. шишенце с активна субстанция 200 мг, а все по-често се появява 10 мл разфасовки със съдържание на 250 мг/ мл.

Днес на пазара има над дванадесет лекарства, който съдържат тази съставка. В началото на производството му се говорело, че олимпийските комитети и националните спортни организации спонсорират разработването на препарата, това разбира се оказват само слухове.

Ретаболилът е инжекционен анаболен стероид със силен анаболен ефект и слаби андрогенни свойства.Това го прави отличен препарат за покачване на мускулната маса и увеличаване на силата. Основните плюсове, заради който Деката е толкова популярен стероид, са два. Първият е, че действа на повечето хора независимо от пола, възрастта и теглото, а вторият, много важен, че не е опасен за черния дроб. Ретаболилът е използван от спортистите по цял свят предимно за трупане на маса в основния период. Основен негов плюс е, че повишава белтъчния синтез, от което идва и така желаното увеличаване на мускулите. Намалява количеството на катаболния хормон кортизол, увеличава обмяната на веществата, като подобрява циркулацията на кръвта в тялото, също така повишава сексуалното желание както при мъжете, така и при жените.Дека-дураболин оказва влияние върху естественото производство на тестостерон, въпреки че не прилича на другите тестостеронови препарати. Някои спортисти споделят, че след приема му престават болките в ставите, което се дължи на задържането на вода в организма. При този стероид добитата маса се губи малко по - трудно, отколкото при други такива, особено ако тренировките са сериозни и интензивни. Много спортисти създадоха уникални тела чрез този стероид, който по последни данни е най-широко използваният и най-достъпният.
Ампулите Nandrolone се инжектират само интрамускулно.

Сигурно много от вас вече се питат къде и за колко могат да си закупят този препарат, но нека преди това поговорим за страничните му ефекти.Повечето от тях са стандартните за стероидите. При продължително прилагане е възможно да се наблюдават гадене, повръщане, загуба на апетит, промяна в половото влечение, акне, застой на жлъчката (холестаза), жълтеница, задръжка на течности, повишено ниво на калций, нарушения в растежа на костите.

При жени, ако се приемат високи дози, е възможна засилена проява на характерните мъжки белези, включително промяна на гласа, окосмяване и липса на менструация (аменорея).

При мъже е възможно намаляване количеството на спермата, уголемяване на млечните жлези или пениса и чести ерекции в предпубертетната възраст.

След спиране на употребата тези симптоми изчезват спонтанно.
Пробните изследвания на чернодробната функция могат да дадат положителни резултати, в редки случаи има съобщения за поява на тумори на черния дроб при продължително лечение с анаболни стероиди.
Терапията с Дека-дураболин не влияе върху функцията на жизненоважните органи (черен дроб, бъбреци). Deca-durabolin трябва да се прилага с повишено внимание при пациенти със сърдечно-съдови, чернодробни и бъбречни заболявания, както и при болни с епилепсия, мигрена или глаукома. Поради опасността от задръжка на натрий и вода, по време на лечението с Deca се препоръчва по-засилен контрол на вътреочното налягане.
Възможно е да има отклонения от нормалните стойности в резултатите от чернодробните проби (напр. бромсулфалейн), ето защо показателите за чернодробната функция трябва да се проверяват на всеки четири седмици от лечението.

Ефектът след първата инжекция на Дека започва след 3 дни, достига пик след 7 до 9 ден и продължава три седмици. Важно е да знаем това при изготвянето на стероидната схема. Повечето запознати билдери приемат 300 до 500 мг седмично, което излиза доста скъпо. Според някой лекари не е толкова важна дозата, колкото времето и начина на приемане. Затова тук е моментът да напомня да не се доверявате на съмнителни схеми, получени от съмнителни спортисти, така най-малко рискувате да си дадете парите за нищо. Препоръчва се цикълът да е 6 до 8 седмици, като комбинирането му с други препарати е много удачно.Една от най-старите и разпространени схеми е комбинирането с Метан ( Вionabol, Methandrostenoon, Methandienone) и тестостерон естери (Омнадрен, Sustanon, Testosterone propionate, enantate и др.).Друго важно нещо, което трябва да знаете е, че Дека-дураболинът се изчиства от организма изключително трудно, дори 18 месеца след поставянето на последната ампула може да дадете положителен допинг тест. Затова, ако има вероятност да минавате такъв, по-добре не рискувайте.

Деката се съхранява на тъмно и хладно място. Когато е на прекалено хладно, на дъното се образува утайка. Важно е да се инжектира само прозрачен разтвор, затова загрейте ампулата в топла вода, докато кристалите се разтворят. Понеже, както споменахме, Ретаболилът е изключително използван препарат, негови ментета на черния пазар не са изключения. Датата на производство трябва да е очевидно отпечатана на ампулата.Друга хитрост е заличаване датата на срока на годност. Въпреки че вече знаете тези неща, вероятността да попаднете на менте е голяма, което е още една причина да не употребявате стероиди.

Nandrolone Decanoate е един от най-популярните на пазара анаболни стероиди, поради много причини – дава добър прираст на мускулна маса, трудно ароматизира в естроген, мек за черния дроб и не се превръща в дехидротестостерон, който води до косопад.”Пристрастяването ” към този препарат обяснява разнообразните възможности при неговия прием и положителните резултати, които дава.Силното анаболно действие на Deca Duraboline позитивира азотния баланс в организма.Азота се явява съставна част на протеина.Deca принуждава мускулните клетки да акумулират азот в по -големи количества,отколкото обикновено, което кара мускулите да растат.Най-добри резултати се постигат чрез подходящ прием на калории и протеин. Силното анаболно действие на препарата е свързано с не голям андрогенен компонент.Deca дава добър прираст на мускулна маса и сила.Използвалите препарата споделят, че Deca ликува болки в ставите, породени от тежките тренировки.Обаче , препарата действа само като болкоуспокоително, той не лекува проблема.Рискът от травми е голям ако този факт се пренебрегне.Ако имате болки в ставите преди да използвате Deca , трябва да бъдете много внимателни.Препаратът се използва в цикли за маса и за релеф.Ако желаете да увеличите мускулната си маса е добре да се комбинира Deca с Methandrostenolone и Testosterone.За релеф Deca с Winstrol e правилния избор. Препаратът обикновено се инжектира веднъж седмично.Оптималните дози варират между 200mg. и 600mg. седмично.От практична гледна точка 400mg. седмично е препоръчително в комбинация с други стероиди.Резултатите се наблюдават обикновено след няколко седмици.Полуразпада на дека е 6-7дни.Тя остава метаболити дълго време в организма- до 18 месеца, при тест за стероиди.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!!!

На страниците на FITNESSLINE в раздел ’’СТЕРОИДИ” често се появяват материали, относно yпoтpeбaтa на анаболни стероиди и медикаменти. Администраторите nogчeртaвaт, че с това нямат намерение ga представят, пoдтиквaт, рекламират uлu насърчават използването им. Информацията тук е само за свеgение на читателите, така че на базата на нея те ga вземат свое собствено решение в интерес на зgравето u сигурността си. Не преnоръчваме изnолзването на анаболни стероиди и медикаменти, nog каквато и да е форма без назначавенето им от лекар!!!

fitnes-bg.com
Оценка
Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Прекрасно! Прекрасно! 100% [1 Глас]
Много добро Много добро 0% [Няма гласове]
Добро Добро 0% [Няма гласове]
Средно Средно 0% [Няма гласове]
Зле Зле 0% [Няма гласове]
Реклама
Тагове
Правилно хранене-Бодибилдинг, 6 съвета за горене на мазнини, Как да изработим нашия хранителен режим?, Пет основни правила за красива фигура, Как да увеличим нивата на растежен хормон?-II-, Въглехидратната диета не само вталява, но и прави човека по-щастлив, Реалната диета, Как да изработим нашия хранителен режим?, Спортна психология. Спортен психотренинг, Сваляне на тегло с Lipo 6 black, 12-те Шуслерови соли, Едно стегнато дупе по бразилски и за мен моля! :), Анаболна диета, Как да запазим мъжа на мечтите си и Лесни трикове за дълга връзка, Подгответе тялото си за лятото
Час
Вход
Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.
Публична анкета
Здравословна или вкусна храна предпочитате ?

Здравословна храна

Вкусна храна

Все ми е едно

Не мога да преценя

Последни продукти
Партньори
Web издателство

Българска директория

Здравословен живот

МediaМore уеб дизайн | предпечат

На море в Слънчев бряг

Бизнес каталог

Часовници

Виното и България